Međimurje Press
Gospodarstvo

Varaždin bogatiji za još jedan Shell benzinski servis!

Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee), u većinskom vlasništvu grčke kompanije Coral S.A., u Varaždinu je otvorio drugi po redu Shell benzinski servis – Shell BS Varaždin 2.

Kupci iz Varaždina i okolice od sada, osim na benzinskom servisu Varaždin 1, mogu pronaći Shell V-Power Diesel i Shell V-Power 100 goriva na adresi Ul. Braće Radić 204 gdje se nalazio nekadašnji Szabo Oil.

Vrijedi testirati vožnju na Shell V-Power jer svake srijede i četvrtka na Shellu se ostvaruje popust od 0,07 Eura po litri Shell V-Power Diesel i Shell V-Power 100 goriva.

Visokokvalitetna goriva Shell V-Power s tehnologijom DYNAFLEX pružaju maksimalne performanse vozila, a uz to goriva su obogaćena snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju osnovne dijelove sustava i štite ih od naslaga koje utječu na performanse dizelskih i benzinskih motora.

U modernom interijeru trgovine Shell Select kupci mogu pronaći sve što im je potrebno za ugodnu i bezbrižnu vožnju, poput jedinstvenog Shell Car Care asortimana za čišćenje, zaštitu i poboljšanje interijera i eksterijera vozila te Shell Helix motorna ulja i maziva s jedinstvenom tehnologijom Shell PurePlus. Zaljubljenici u vožnju na dva kotača moći će pronaći Shell Advance ulja, jedina ulja koje preporučuje Ducati.

Na Shell benzinskim servisima su kvaliteta ponude i užitak boravka gostiju na prvom mjestu, stoga su njegovi Cafei ugodno dizajnirani te se u njima poslužuje prvoklasna kava, kajzerica sendviči te posebni prirodni sokovi i guste juhe u teglicama branda Juicebox.

Kako bi vaš automobil zablistao na cesti,  Shell benzinski servis Varaždin 2, donosi Shell Jet wash automatske praonice sa snažnim mlaznicama i gustom pjenom za odličan učinak pranja i sjaja vozila.

Posjetite Shell benzinski servis Varaždin 2 na adresi Ul. Braće Radić 204 i postanite allSmart loyalty član, preuzmite svoju allSmart loyalty aplikaciju i ugrabite popuste koje možete koristiti za umanjenje računa prilikom sljedećih kupovina Shell proizvoda.

Potražite vrhunska Shell V-Power goriva te se sami uvjerite u iznimnu kvalitetu Shell proizvoda i usluga.

Anja Ćurić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja