Međimurje Press
Najave

Komedija o prijateljstvu i karijeri uz urnebesnu Salmu Hayek

DOČEKAJTE VALENTINOVO UZ CINELADY SPECIJAL 13.02. I FILM ‘KAO ŠEFICA’

Ostalo je još par dana do početka mjeseca koji je simbol ljubavi. Veljača ili ‘mjesec ljubavi’, kako ga mnogi od milja zovu, za mnoge parove predstavlja ‘slatku muku’ kako na što ljepši način proslaviti Dan zaljubljenih. Romantične večere, izlasci, druženje u kućnoj atmosferi ili pak odlazak u kino, samo su neki od načina kako ovaj dan provesti u društvu svog partnera. No, čak i ako ste solo, to ne mora značiti da morate ‘samovati’ na Valentinovo. Uvijek se možete dobro provesti u društvu prijateljica i sebi dragih ljudi na valentinovskom CineLady specijalu uz pretpremijeru filma ‘Kao šefica’. Komedija o prijateljstvu, poslovnim pothvatima i ženskoj konkurenciji s odličnom ženskom ekipom garantira dobar provod.

Rose Byrne plays Mel Paige and Salma Hayek plays Claire Luna in LIKE A BOSS from Paramount Pictures

Najbolje prijateljice Mia i Mel (Tiffany Haddish i Rose Byrne) uživaju u životu i vode vlastitu kozmetičku tvrtku koju su izgradile iz temelja. Nažalost, financijski ne stoje baš najbolje, a ponuda da ih otkupi vladarica kozmetičke industrije Claire Luna (Salma Hayek) je jako primamljiva, no dovodi u opasnost njihovo cjeloživotno prijateljstvo. Uljepšavanje će uskoro postati ružan posao. U filmu ‘Kao šefica’ također glume Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair i Karan Soni. Duhovita kemija između zvijezda Tiffany Haddish i Rose Byrne, dvije moderne, samosvjesne i bliske prijateljice donosi nam uzbudljivu priču o prijateljstvu, osnaživanju žena i zabavi. U dobru i zlu. To je snažan poziv na akciju koji savršeno opisuje ljubavnu priču između Mel i Mije. Govori o partneru koji je spreman učiniti sve za tebe bez obzira na okolnosti.

Salma Hayek as Claire Luna, Tiffany Haddish as Mia and Rose Byrne as Mel in Like a Boss from Paramount Pictures.

Specijalna valentinovska CineLady projekcija održat će se u četvrtak, 13.02., u CineStar kinima u 4 grada: Zagreb (Branimir Mingle Mall), Rijeka, Osijek i Split (Mall of Split). Posjetiteljice u svim kinima očekuje dobra zabava, piće dobrodošlice i pokloni sponzora – Nivea, Vindija, Mentos, Tifon, HOK osiguranje i Vileda.

CineLady ulaznicu za film ‘Kao šefica’ u distribuciji Blitza možete već sada kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na:  http://bit.ly/CineLadySpecijalHR

Trailer: https://youtu.be/uzt7u0soLd0

Hrvoje Ratkić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja