Međimurje Press
Najave

Četrdeset i treće Ljetne noći uz mali nogomet, odbojku na pijesku i bogat zabavni program

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 43. po redu, tradicionalni Malonogometni noćni turnir Memorijal ing. Vladimira Skoka te usporedo s njim Ljetne noći Grada Preloga. I ove godine priprema se bogat zabavni program, uz bogatu ugostiteljsku ponudu.
Nogometni dio turnira, ove će se godine igrati kroz kategoriju Med Vulicama i u mlađim dobnim kategorijama, od srijede 17. srpnja, do nedjelje 21. srpnja.  Za turnir Med Vulicama ekipu mogu činiti igrači sastavljeni iz najviše tri susjedne ulice Preloga te igrači iz nekog od naselja koje čine Grad Prelog (Cirkovljan, Čehovec, Čukovec, Draškovec, Hemuševec, Oporovec, Otok). Također dobrodošle su ekipe i iz ostalih mjesta Međimurja i Podravine, uz uvjet da nastupaju samo igrači iz tog naselja. Kod ekipa koje dolaze izvan Preloga, igrači mogu nastupiti iz cijelog mjesta koje se prijavljuje. Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave na broj telefona 099/528-4761. Uz turnir Med Vulicama, igrat će i limači (rođeni 2015. i mlađi), mlađi pioniri (rođeni 2013. i mlađi) i stariji pioniri (rođeni 2009. godine i mlađi). Kotizacija nema ni u jednoj kategoriji. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 16. srpnja na broj telefona 099/528-4761, gdje se mogu dobiti i sve potrebne informacije. Izvlačenje je predviđeno za utorak, 16. srpnja, u Parku Mladosti u Prelogu.
Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu dvadeset eura u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761. Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe.
Ove godine Ljetne noći Grada Preloga ugostit će Tamburaški sastav Kumove, Cotu G4, grupu Vatra i Sandija Cenova sa bandom. Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, mali nogomet i odbojku na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od 17. do 21. srpnja.
Željko Sokač

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja