Međimurje Press
Najave

Sprema se X. Festival Forestland!

Za tri tjedna red nam dolazi za već 10. festival Forestland – Forest X! Tisuće mladih ponovo će se zaputiti u Brezje i Sv. Juraj na Bregu i provesti 48 sati na najvećem festivalu na sjeveru Hrvatske.

48 sati, tri pozornice, gotovo 60 DJ-a, četiri live nastupa, plesna točka skupine Korak, ali i spektakularna produkcija, vatromet, kao i jedinstvena lokacija samo su dio od razloga zašto doći na Forestland i ove godine.

Treću godinu za redom Forestland otvara svoju pozornicu i za live, hip hop, trap i rap nastupe, ali i popratnu točku plesnog studia Korak. Članice „Koraka“ u 2021. oduševile su nastupom uoči Senide, a isto će ponoviti i ove godine, u petak, ali i subotu. „Sretne smo jer dolazimo, Forestland je i naš festival, ponosne smo jer smo dio ove priče“ rekla nam je Virna Hošnjak, voditeljica skupine i koreografkinja. „Cure su iznimno uzbuđene, spremamo se mjesecima i mislimo da će ovo biti još jedan predivan dodatak na već i sad odličnu Forestland priču!

Tri pozornice, 60 DJ-a, četiri live nastupa

Uz puno poznatih imena, 10. festival Forestland je i retrospektiva nastupa iz prošlosti. Mnogi DJ-i poznati su publici. Na „Forest“ pozornicu vraćaju se tako Avadox, Corti Organ, Vedran Car, Lawrence Apaga, Timo G, ali i Sasha Mikac, Sid Cisse, Simon Majcen, JuraS, Aneas i mnogi drugi. Forestroom stage ugostit će španjolsko-njemački duo The Yellowheads, dečke koji su razvalili 2019. godine i svirali set, ali i after party, od gotovo 6 sati! Room će obilježiti i povratak Vedrana Cara, Kraundlera, Brtinzz, Pintha in da House, Kay Zrill, Barbs, tu je i Hudi, Masi Kohestani i mnogi drugi.

Relativna novost koju je proširila line-up je veći broj nastupa rap i trap zvijezda, u petak će tako na Forestland pozornici nastupiti Rasta i 30zona, a u subotu dolaze Nucci i Voyage“ rekao nam je booking manager festivala Saša Mikac. „Svi ti izvođači u samom su vrhu regionalnih top ljestvica, svaka pjesma im je hit i broje slušanost u milijunima na svim mrežama i servisima. Iznimno se veselimo vidjeti reakciju publike, a koja sigurno neće izostati.“

Uz podršku brojnih partnera, uključujući i Međimursku županiju, Općinu Sv. Juraj na Bregu koja postaje uistinu „Raj na bregu“, ali i Beck’sa, Međimurske turističke zajednice, Hrvatske turističke zajednice, HEP – jači od struje, Ministarstva kulture, ali i brojnih agencija i partnera, Forestland će i u 2022. biti centralni glazbeni događaj ljeta.

Uz sam festival uvodimo neke novosti, po prvi puta imat ćemo i barbershop na samom festivalu. Iz Murske Sobote nam dolazi naš DJ Josh Somen i njegov Akari Barbershop, imat ćemo i Tattoo Shop, ali i podršku lokalnog brenda naočala Ilanga“ rekao je Krešo Biškup, event manager Forestlanda. „Vraća se ZIP line koji će vas odvesti i usred noći preko cijelog prostora main stagea, a vraća se i popularni bazen, no ovog puta u vidu odbojke na vodi koju organiziraju naše Mailinda i Ljerka. Iznimno se veselimo svim tim aktivnostima, druženjima, jer Forest X nije samo noć, već i potpuni, pravi europski festival. Vidimo se u šumici.“

Ulaznice za sam Forestland potražite na www.entrio.hr, a možete ih fizički kupiti i u svim poslovnicama Tiska! VIP ulaznice gotovo su rasprodane, a dostupne su samo festivalske ulaznice koje vrijede za oba dana i to već od 200 kuna.

Krešimir Biškup

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja