Međimurje Press
Diskografija

Denis Dumančić & Joy nakon veljače osvajaju i titulu Zabavnog hita mjeseca ožujka

Jedan na jedan ipak je na dva – već drugi mjesec za redom Denis Dumančić i grupa Joy osvajaju titulu Zabavnog hita mjeseca ožujka.

Pozdrav svima od grupe Joy i mene. Zahvaljujemo publici i Hrvatskoj diskografskoj udruzi što su nam drugi mjesec za redom dodijelili titulu Zabavnog hita mjeseca ožujka za pjesmu Jedan na jedan. Drago nam je da vas pjesma još uvijek zabavlja i naša preporuka je da se zabavljate i dalje uz našu pjesmu Jedan na jedan. Pozdrav od mene i grupe Joy!“, rekao je Denis Dumančić u videu koji možete pogledati na ovom linku http://www.top-lista.hr/www/2021/04/12/denis-dumancic-joy-nakon-veljace-osvajaju-i-titulu-zabavnog-hita-mjeseca-ozujka/.


Denis Dumančić

Ova ljubavna pjesma koju je izdala Croatia Records ima zaraznu melodiju koja lako ulazi u uho, a Denis je ponovno pokazao da je njegov glas prikladan za sve glazbene žanrove. Slušajući pjesmu, riječi nas pozivaju na promišljanje o vlastitim ljubavnim sjećanjima i željama: “S tobom bi jedan na jedan, ja želim biti te vrijedan. I budi sigurna kada ti kažem da volim te bezuvjetno…”, govoreći o dubokoj emocionalnoj povezanosti i želji za pripadanjem.

Kao što već znamo, za tekst pjesme zaslužni su i Denis i Fayo, za aranžman pjesme Boris Đurđević, a videospot je radio Tomislav Pović. Spot tvore estetski ugodni kadrovi koji prikazuju grad Zagreb tijekom i nakon zalaska Sunca. Denis Dumančić je, osim suradnje s grupom Joy, ostvario još suradnja s domaćim glazbenicima, a neki od njih su Mejaši, s kojima surađuje na pjesmi Nova godina (Croatia Records). Veselimo se budućim Denisovim novim suradnjama!

U tekst
Joy feat. Denis Dumančić, Jedan na jedan, Croatia Records

Zabavni hit mjeseca prosinca otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU na DMC televiziji, koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu, a reprize i liste Top 10 zabavnih hitova kroz cijeli mjesec. Uz Denisa Dumančića i Joy, na listi su se našli i LjubavniciUčiteljiceAntonija ŠolaTina VukovDomenicaLuka BasiKlapa Rišpetgrupa Vigor te mnogi drugi.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj.

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge:
  spotify .
           

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja