Međimurje Press
Glazba

Mladi međimurski glazbenik Arien objavio prvo NFT izdanje ‘When We Were Young’

S velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo najnovije glazbeno izdanje našeg umjetnika Arien-a, ‘When We Were Young’.
‘When We Were Young’ je jedinstveno glazbeno djelo koje je dostupno putem nove NFT tehnologije, pružajući ekskluzivnost i autentičnost obožavateljima glazbe. Ova pjesma predstavlja Arienovu kreativnost i strast prema glazbi na jedinstven način, te smo uvjereni da će oduševiti ljubitelje njegovog stvaralaštva, što potvrđuje i uskoro rasprodani NFT.
Prednosti ovakvog načina izdavanja glazbe su te što umjetnicima omogućuju izravnu komunikaciju sa fanovima, što im omogućuje veću kontrolu nad svojim radom i prihodom, dok fanovi postaju ekskluzivni vlasnici glazbenog sadržaja i autorskih prava u vremenskom periodu od 70 godina, zarađujući tako na svakome stream-u koji glazbeno djelo ostvari.
Singl ‘When We Were Young’ će od ovog petka, 29. ožujka biti dostupan na svim glazbenim platformama, a kako bismo podržali ovaj važan trenutak u karijeri našeg nezavisnog glazbenika, srdačno Vas molimo da podržite objavljivanje članka o ovome izdanju na vašem web portalu. Vaša podrška bi bila od neprocjenjive važnosti za promociju singla i širenje svijesti o ovom jedinstvenom glazbenom ostvarenju.
Zrinko Kutnjak

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja