Međimurje Press
Glazba

Naši poznati „ETNO DUO GOGA I ŽELJKO“ izdali opet novi album

Ovih dana, naš poznati autorski dvojac „Etno duo Goga i Željko“ (Željko Grahovec iz Mačkovca i Gordana Lach iz Varaždina) izdali su u produkciji „Croatiarecords-a“ svoj 4. autorski album. Nakon albuma  „Munine viže“, „Kaj je kaj“ i „Tragi spomena“, ovaj nosač zvuka dobio je naziv „Senje“. Zašto baš „Senje“, velikim je djelom odlučila pjesma „Najlepše senje“ koja je ujedno i pobjednička pjesma „MEF“ festivala održanog prije 3 godine na ovim prostorima.

Za pjesmu je snimljen spot u režiji Borisa Zeljaka, a promocija je upravo održana na CMC televiziji. Na albumu se nalazi 15 pjesama od kojih su 3 pjesme, obrade međimurskih tradicijskih pjesama a za ostalih 12 autorstvo potpisuju njih dvoje – Gordana za tekstove a Željko za glazbu i aranžmane. To su uglavnom naslovi sa kojima je ovo dvoje autora nastupalo u protekle 4 godine na našim najznačajnijim hrvatskim festivalima. Naravno da je album u sada već njihovom prepoznatljivom etno –dixieland stilu, sa kojim su velikim djelom postali i prepoznatljivi na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ovim albumom zaokružili su svoju jubilarnu 10. obljetnicu suradnje i krenuli dalje u stvaranje novih pjesama koje ćemo vrlo uskoro čuti na festivalima. Poželimo im zdravlja i još puno pjesama.

Album „Senje“ možete čuti na platformama Amazon music, Deezer music, Spotifyre, CMC music i CMC youtube kanalu ili naručiti  preko web shopa CroatiaRecords.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja