Međimurje Press
Glazba

HDS ZAMP-ovo glazbeno druženje: zvijezde slavile u ležernom ljetnom izdanju!

HDS ZAMP je u četvrtak 30.lipnja održao peto, sad već tradicionalno ljetno glazbeno druženje na kojem su se odlično zabavili brojni poznati ljudi iz glazbenog i medijskog svijeta.

Uz nastupe banda Silente i mlade kantautorice Miriiam predstavljeno je i izvješće o umjetničkim i poslovnim rezultatima Hrvatskog društva skladatelja i njegove stručne službe ZAMP za 2021. godinu. Dobri rezultati u ostvarivanju autorskih prava i optimistične prognoze za budućnost pomogli su da večer protekne u ležernim i ugodnim tonovima raznih žanrova domaće glazbe.

Hitovi koncertno hiperaktivnog dubrovačkog banda Silente, koji je ovih dana objavio 4. album, raspjevali su i rasplesali sve okupljene. Mlada zagrebačka indie pop nada Miriiam predstavila se trima pjesmama, izvedenima uz gitaru kupljenu od novčane nagrade HDS ZAMP-a nakon što je početkom godine osvojila nagradu „Rock Off – Veliki prasak“, kao najveći potencijal naše scene.

Glavni direktor HDS ZAMP-a Nenad Marčec čestitao je i zahvalio na suradnji svim autorima i glazbenicima i zaželio im aktivno i radno ljeto bez epidemioloških mjera.

Ivan Dečak, autor pjesme „Mali krug velikih ljudi“ koja je drugu godinu zaredom bila najviše emitirana domaća pjesma u medijima (što mu se već dogodilo i s „Tangom“) proslavio je taj veliki uspjeh uz slavljenički šampanjac. Dobre su vibracije uz DJ-a Go Cuta, do kasno u noć dijelila poznata lica glazbene scene: Nikša Bratoš, Mia Dimšić, Matija Cvek, Ivan Hilje – Hiljson, Jura Pađen, Antonija Šola i Mario Regelja, Faruk Buljubašić Fayo, Damir Bačić, novinari Uršula Tolj, Dalibor Petko, Robert Krupa te brojni drugi glazbenici, novinari, poslovni partneri i djelatnici službe HDS ZAMP.

HDS ZAMP

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja