Međimurje Press
Grad Prelog Sport+

Park Mladosti ugostio Zabavnu ligu vrtića!

Zabavna liga vrtića, u organizaciji Međimurskog nogometnog saveza, ispunila je Park Mladosti u Prelogu, u subotu 16. travnja. Domaćin ovog kruga bio je Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga.

Ova Zabavna liga vrtića, okuplja nogometne škole i njihove ekipe dječaka i djevojčica predškolske dobi, s područja cijele Međimurske županije. Ukupno je nastupilo 15 ekipa, a sve su medaljama nagradili predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović te instruktor Međimurskog nogometnog saveza Damir Lepen Jurak.

Nogometni klub Mladost Komet, inače uspješno radi sa mlađim kategorijama nogometaša, okupljajući preko 150 djece različitih uzrasta. Uz druženje, Nogometni klub Mladost Komet organizirao je i malu humanitarnu akciju, gdje su prodavane pisanice koje su za ovu priliku izradili mališani iz Dječjeg vrtića Fijolica iz Preloga. Skupljeno je blizu tisuću kuna, a novac će se uplatiti za pomoć djeci Ukrajine.

Na području Grada Preloga trenutno je smještaj pronašlo 17 obitelji iz Ukrajine. Međimurski nogometni savez najavio je još ovakvih druženja malih nogometaša u sljedećim mjesecima.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja