Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Nastavak poslijepodnevnog rada dječjeg vrtića ”Leptirići” u Zebanec Selu!

U dječjem vrtiću ”Leptirići” nastavlja se poslijepodnevni rad u sklopu projekta ”Vrtić po mjeri roditelja”. Cilj projekta je unapređenje kvalitete ranog i predškolskog odgoja u našem dječjem vrtiću.

Općina Selnica i načelnik Ervin Vičević dali su nam podršku u realizaciji ovog projekta te im ovim putem zahvaljujemo, kao i na dosadašnjoj podršci u razvoju kvalitete ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području općine Selnica.

Realizacijom ovog projekta postići ćemo fleksibilnu organizaciju radnog vremena roditelja i skrbnika, budući da roditelji mogu koristiti usluge vrtića do 20:00 sati, kvalitetniju ravnotežu poslovnog i obiteljskog života za roditelje – korisnike usluga dječjeg vrtića ”Leptirići”. Također, provedbom projekta unaprijediti ćemo materijalne uvjete u dječjem vrtiću, kao i povećati kompetencije stručnih djelatnika.

Stoga pozivamo sve zainteresirane roditelje koji imaju potrebe za poslijepodnevnim radom dječjeg vrtića, da se jave u dječji vrtić „Leptirići“ na tel: 040/524 277 ili 040/395 655 ili e-mail: dv.djecja-masta@gmail.com.

Sredstva za provođenje projekta dobivena su u sklopu Poziva ”Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”.

Ravnateljica

Grozdana Žagar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja