Međimurje Press
Gospodarstvo

Po prvi puta danas se održava hvalevrijedna manifestacija u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu

#STRUKOVIZIJA 19.4. U DVORANI GRADITELJSKE ŠKOLE OD 9 -17 SATI

Sve pohvale Obrtničkoj komori Međimurske županije koja je po prvi puta organizirala #Strukoviziju, događaj koji je spojio osnovnoškolce i srednjoškolce kako bi lakše odabrali neko od strukovnih zanimanja.

Na samom otvaranju mnaifestacije, predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Dražen Novak, istaknuo je da je organizacija Sajma zalog za budućnost obrazovanja i zapošljavanja u regiji  Naglasio je kako je ovo prilika za sve ključne dionike od škola do obrtnika, tvrtki i institucija u približavanju strukovnih zanimanja mladima.

Međimurska županija organizirala besplatan prijevoz za učenike osnovnih škola, koji su se odazvali u velikom broju te se na licu mjesta upoznali s mnogobrojnim stukovnim zanimanjima uz demonstracije izlagača koji su se već prve godine odazvali u velikom broju.

Otvorenju ovog velikog događaja za mlade ljude, prisustvovali su gradonačelnici Čakovca, Preloga i Murskog Središća, predstavnici HGK Čakovec te brojni ravnatelji i nastavnici škola. O važnosti strukovnog zanimanja govorio je i Tomislav Špiček, jedan od najpoznatijih zagrebačkih profesionalnih kuhara i prvih celebrity chefova u Hrvatskoj.

 

Tekst i foto: rd

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja