Međimurje Press
Nekategorizirano

ZAJEDNIČKO KOMUNALNO REDARSTVO SUSJEDNIH OPĆINA

GRAD MURSKO SREDIŠĆE I OPĆINE SVETI MARTIN NA MURI, SELNICA I VRATIŠINEC POTPISALI SPORAZUME O ZAJEDNIČKOM OBAVLJANJU POSLOVA KOMUNALNOG REDARSTVA
Početkom ožujka ove godine održala se 11. sjednica Gradskog vijeća Grada Mursko Središće gdje su vijećnici jednoglasno usvojili odluke o potpisivanju Sporazuma o zajedničkom komunalnom redarstvu Grada Mursko Središće te Općina Sveti Martin na Muri, Selnica i Vratišinec, kao i Odluku o potpisivanju Sporazuma o zajedničkom obavljanju poslova komunalnih djelatnosti i javnih usluga putem trgovačkog društva Murs-ekom. Navedene Odluke također su usvojili vijećnici Općinskih vijeća spomenutih općina, a sve u cilju potpisivanja Sporazuma.
U ponedjeljak, 17. travnja 2023. godine u Gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, načelnik Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša, načelnik Općine Selnica Ervin Vičević i načelnik Općine Vratišinec Mihael Grbavec potpisali su Sporazume o zajedničkom obavljanju poslova komunalnog redarstva. Potpisivanje Sporazuma jedan je od uvjeta za prijavu na javni poziv Ministarstva financija za dodjelu pomoći na ime poticaja za dobrovoljno funkcionalno spajanje jedinica lokalne samouprave u smislu zajedničkog obavljanja poslova.
(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja