Međimurje Press
Političke stranke

Kratka press konferencija Mladena Novaka kandidata za župana!

Prije početka kampanje, zahvaljujem gostima socijaldemokratima saborskim zastupnicima Davoru Bernardiću i Nikši Vukasu koji su došli danas u Čakovec podržati moju kandidaturu. U narednom periodu prezentirat ćemo naš program, a o podršci koju dobivam, više će reći Davor Bernardić- uvodno je rekao Mladen Novak.

-Drago mi je da sam danas u Međimurju iz kojeg vučem svoje korijene, došao sam dati jednu ljudsku podršku istinskom socijaldemokratu i jedinom kandidatu ljevice na ovim izborima. Novak je kao i svi Međimurci, tih i vrijedan. Sve što je napravio u životu, napravio je osobnim radom i sad svoje iskustvo želi podijeliti cijelom Međimurju. Ono što znam o Međimurju, a znam mnogo jer ovdje često dolazim, to je kraj koji je po hrvatskoj proizvodnji vodeći, ali po plaćama zadnji. Mnogi su postali VIKEND Međimurci radeći vani za veće plaće , a mnogi se odlaze brinuti za nemoćne i starije po Njemačkoj i Austriji. Zato je ključno povećati plaće i osigurati povećanje zaštitnog dodatka za umirovljenike-zaključno je rekao Davor Bernardić.

Na pitanje novinara, Mladen Novak nije želio komentirati druge kandidate jer je fokusiran na svoj program i na ono što može i zna napraviti za korist Međimurja.

(r)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja