Međimurje Press
Političke stranke

Predstavljanje udruge „Socijaldemokrati“ u petak, 01. srpnja 2022.g., u Domu sindikata Čakovec!

Nakon formiranja Udruge te predstavljanja u Zagrebu, Bjelovaru, Osijeku, Splitu Krapini, Dugom Selu, Zadru i Slavonskom Brodu, Socijaldemokrati se žele predstaviti i svojim istomišljenicima i simpatizerima u Međimurju.

Predstavljanje udruge „Socijaldemokrati“ održan će se u petak, 01. srpnja 2022.g. u Domu sindikata Čakovec,  s početkom u 19,00 sati.

Smatraju da je u Hrvatskoj potrebno pokrenuti novu socijaldemokratsku priču, jer vjeruju da većina hrvatskih građana „diše“ lijevo, ali su rezignirani i razočarani u one koji su do sada u društvenom i političkom životu Hrvatske predstavljali građane koji se smatraju socijaldemokratima i koji žive poštujući socijaldemokratske vrijednosti. Smatraju da je potrebno vratiti se temeljnim socijaldemokratskim uvjerenjima slobode, pravednosti i solidarnosti, poštenog, uključivog i dosljednog djelovanja te se fokusirati na podizanje kvalitete životnog standarda svih građana, zaštitu prirodnog okoliša i kulturne baštine, izgradnju ravnopravnog društva koje potiče i čuva najslabije među nama i one obespravljene raznim nepravdama.

Udrugu će u Čakovcu predstaviti predsjednik Udruge Davorko Vidović, koordinator Udruge za Međimursku županiju Mladen Novak te osnivači i zastupnici Kluba Socijaldemokrati u Hrvatskom saboru.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja