medjimurjepress@gmail.com

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući otvorene mogućnosti u svoj ekosustav, HMS Core služi kao platforma za osnovne usluge s još većom bazom aplikacija, poboljšanom fleksibilnosti i boljim mogućnostima za poslovni uspjeh.

Novi HMS Core 4.0 prekretnica je u izgradnji Huaweijevog globalnog ekosustava. Account Kit, Push Kit, Wallet Kit, Analytics Kit, Drive Kit i Game Service već su se pokazali izrazito stabilnima, dok su Ads Kit i Locations Kit krenuli u rad prije četiri mjeseca. Kako bi upotpunili postojeću ponudu servisa, u Huaweiju su se vodili povratnim informacijama dobivenim od programera. Brojna poboljšanja napravljena su i na području integracije strojnog učenja u svoju ažuriranu platformu.

Mogućnosti HMS Core 4.0 platforme pružaju širok raspon usluga programerima mobilnih aplikacija na svim razinama. Sama platforma je sigurna i pouzdana, a sve veći broj programera koji na njoj radi potvrda je kvalitete. Zahvaljujući podršci integriranoj na jednom mjestu, HMS Core ubrzava razvoj visokokvalitetnih aplikacija pomoću širokog raspona ponuđenih usluga. Tako su smanjene prepreke razvoju, a programeri štede na troškovima te mogu veću pozornost posvetiti inovacijama.

Huawei Mobile Services (HMS) omogućuje sinergiju između mogućnosti čipseta, uređaja i usluga u oblaku, čime se performanse uređaja rastu na vrhunske razine uz optimiziranu potrošnju baterije. Napredak je postignut zahvaljujući nizu otvorenih HMS Core API-ja, IDE alata i otvorenosti platforme za razvoj i testiranje aplikacija.

Više od 1,3 milijuna programera širom svijeta već radi s Huaweijem, a na HMS Core spojeno je preko 55 tisuća aplikacija. Očekuje se kako će zahvaljujući otvorenosti i poboljšanim inovacijama na HMS Core platformi ove brojke nastaviti rasti i eksponencijalno povećavati mogućnosti usluga. Zajedno, HMS i programeri mogu izgraditi ekosustav za omogućavanje još pametnijeg i povezanijeg iskustva svojih korisnika.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

LUKA BOJIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*