medjimurjepress@gmail.com

Huawei Watch GT 2 Pro dostupan u Hrvatskoj

Ovaj vrhunski pametni sat u ponudi ima preko 100 načina vježbanja, a nova verzija nudi i značajno poboljšano praćenje zdravstvenih parametara

Huaweijev Watch GT 2 Pro dostupan je u Hrvatskoj i to u dvije varijante, Night Black sportskoj verzijii ili Nebula Grey klasičnom izdanju. Ovaj vrhunski pametni sat nudi preko 200 opcija izgleda naličja uz brojne prilagodbe koje je moguće napraviti, a korisnicima je ponuđena dodatna mogućnost personalizacije kroz korištenje vlastitih fotografija iz galerije pametnog telefona.

Huawei Watch GT 2 Pro dizajniran je kako bi korisnike potaknuo na istraživanje, učenje novih vještina i otkrivanje vlastitih granica zahvaljujući naprednim funkcijama bilježenja sportskih rezultata i zdravstvenog stanja korisnika. Sat je minimalistički i udoban, a lice je izrađeno od safira, puno izdržljivijeg materijala koji će osigurati otpornost na ogrebotine, čak i tijekom zahtjevnih sportova na otvorenom. Kućište je izrađeno od titana pa korisnici bez straha mogu koristiti Watch GT 2 u svim svojim avanturama.

Praćenje zdravstvenih parametara također je poboljšano, zahvaljujući nadograđenoj Huawei TruSeen™ 4.0+ tehnologiji koja pruža preciznija očitanja otkucaja srca. Huawei Watch GT 2 Pro također podržava praćenje otkucaja u stvarnom vremenu – nadgleda puls, brzinu otkucaja srca, upozorava na visok puls, kapacitet unosa kisika, vrijeme oporavka i još mnogo toga.

U ponudi je i preko 100 načina vježbanja, bez obzira jesu li korisnici iskusni sportaši, rekreativci, ili se tek počinju baviti nekim sportom. Odsad je moguće pratiti i rezultate skijanja, skijaškog trčanja, snowboardinga ili igranja golfa. Kojim god sportom se bavili, korisnici se mogu osloniti na Huawei Watch GT 2 Pro, čak i avanturisti koji se bave ekstremnim sportovima na otvorenom.

Također, sat će prikazati vrijeme izlaska i zalaska sunca, mjesečevu fazu, vrijeme plime i oseke, kao i upozoriti na ekstremne vremenske uvjete. Za korisnike koji vježbaju kod kuće osigurano je 10 tečajeva koje je moguće pokrenuti na satu kako bi korisnici poboljšali vlastitu tjelesnu kondiciju.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Watch GT 2 Pro iznosi 2.399 HRK, a moguće ga je pronaći kod prodajnih partnera.

Korisnicima su također dostupne i FreeBuds Pro bežične slušalice koje nude vrhunski zvuk i autonomiju baterije, te nedavno predstavljen pametni telefon Huawei P smart 2021, namijenjen mlađim korisnicima kojima nudi vrhunski dizajn uz brojne napredne mogućnosti.

Luka Bojić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

  1. igre Reply

    dobar sat

Leave a Reply

*