Međimurje Press
IT

Započnite svoje glazbeno putovanje uz Huawei Sound Joy zvučnike!

Huawei Sound Joy, najnoviji genijalni prijenosni zvučnik ovog tehnološkog diva, napokon je stigao na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

Beskompromisna izdržljivost i tehnička izvrsnost izrade uz robustan dizajn za sve prigode

Kako se ovdje radi o prijenosnom, pametnom uređaju krenut ćemo s njegovim zaista impresivnim tehničkim specifikacijama. Posebna tkanina za kućištu Sound Joy uređaja nudi istaknut, dinamičan izgled i osigurava protuklizno i sigurno ležanje u ruci. Tu je i faktor robusne, čvrste zaštite prilikom boravka na otvorenom uz održavanje kvalitete i vjerodostojnosti zvuka. Certifikat vodootpornosti IP67 garantira izdržljivost i pouzdanost u svim situacijama, pritom ne kompromitirajući vrhunsko audio iskustvo. Sound Joy zvučnik može izdržati i do pola sata vodi na dubini do 3 metra. Kompaktan dizajn Sound Joy zvučnika u parametrima od svega 202 mm (V) x 73 mm (D) i s težinom od samo 680 grama, oduševljava svojom praktičnom veličinom, koja je samo neznatno veća od standardne bočice vode. Trenutno je dostupan u elegantnoj Obsidian Black nijansi.

Ne zaboravimo spomenuti i već ugrađenu bateriju 8800 mAH koja podržava 26 sati reprodukcije glazbe uz mogućnost brzog punjenja. Ako i ponestanete bez baterije, budite bez brige. Super brzo punjenje od 40 W omogućuje vam da se punite u pokretu. Naime, sa samo 10 minuta punjenja, Sound Joy će moći reproducirati glazbu idućih 60 minuta. Uhvatite ga za praktičan povez, stavite u svoj ruksak ili držač za biciklističku bocu te pripremite svoj soundtrack za sljedeću avanturu.

 

Istinski Bluetooth zvučnik izvrsnog prodornog zvuka i vrhunske estetike.

Premda je praktičnost i dizajn Huawei Sound Joy zvučnika impresivna, ono što će na prvu osvojiti svakog korisnika je – zvuk. Sound Joy nastao je zajedničkom kolaboracijom tehnološkog diva Huawei i Devialeta, jednog od tri najveća svjetska branda vrhunskih High-Fidelity proizvoda. Koristeći Devialet SAM® tehnologiju, Huawei Sound Joy pruža autentično audio iskustvo s minimaliziranom distorzijom zvuka. Već kada prvi put uključite Huawei Sound Joy, dočekat će vas zvuk zvona nakon kojeg slijedi duboki bas. Odmah će vas začuditi vrhunske niskofrekventne mogućnosti tako malog zvučnika. Ovaj zvučnik stvarno zna – tutnjati. Huawei Sound Joy ima vrlo ugodan zvučni potpis koji zvuči kao da bi trebao dolaziti iz dvostruko većeg zvučnika jer daje topao prodoran zvuk uz zadržavanje puno detalja u visokim tonovima. Zahvaljujući prepoznatljivoj konfiguraciji subwoofera “Push-Push” iz Devialeta, par suprotnih pasivnih radijatora postiže savršeno uklanjanje vibracija čak i na vrlo visokim razinama. Čak i kod reprodukcije glazbe pri visokoj glasnoći, amplituda basa zvučnika i dalje može održati dobru stabilnost.

Pametan zvuk na svim lokacijama

Huawei Sound Joy dolazi s kolekcijom pametnih značajki koje korisnicima omogućuju više mogućnosti i olakšava reprodukciju zvuka u raznim prilikama. Funkcija Shake Stereo Link Up omogućuje uparivanje i povezivanje dvije Sound Joy jedinice u stereo sustav, pružajući impresivnije i uzbudljivije audio iskustvo, posebno za veće zabave. Zahvaljujući prijenosu jednim dodirom, trebate samo dodirnuti telefon da biste brzo prenijeli zvuk za reprodukciju. Sve što treba je postaviti uređaj na vrh HUAWEI Sound Joy-a. Također, funkcija Automatic Discovery jednostavno povezuje Sound Joy zvučnik s pametnim telefonima, prijenosnim računalima ili tabletima u neposrednoj blizini, pritom ne zahtijevajući nepraktične kablove, Ne ili neke druge dodatne postavke na uređajima. Pritiskom na gumb Voice Assistant, korisnici mogu slati zahtjeve glasovnom asistentu na svom pametnom telefonu ili tabletu, čak i ako to nije Huawei uređaj, pretvarajući HUAWEI Sound Joy u pametnog asistenta.

Način na koji korisnici kontroliraju reprodukciju i glasnoću zvuka također je pametniji. HUAWEI Watch Control opcija omogućuje korisnicima da jednostavno pauziraju, preskaču pjesme ili kontroliraju glasnoću zvuka preko pametnog sata.

Preporučena maloprodajna cijena uređaja iznosi 1.099,00 HRK.

Ivana Pluščec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja