Međimurje Press
Showtime

Na male ekrane vraća se najgledaniji reality show u Hrvatskoj!

Uskoro počinje nova ‘Farma’

Sve se mijenja, a ovo su najveće novosti

Nakon nešto više od godine i pol pauze, najpopularniji reality show u svijetu i najgledaniji reality u Hrvatskoj, vraća se na Novu TV, a s novom, sedmom sezonom showa ‘Farma More i Maslina’ koja je započela sa snimanjem, dolazi i niz noviteta.

Jedan od njih je da farma mijenja svoju dosadašnju lokaciju i seli se – u srce Dalmacije. No, osim nove lokacije Farma mijenja i svoje ruho. U dosadašnjim sezonama život na farmi odvijao se poput onoga od prije 100 godina, a sada ‘Farma More i Maslina’ predstavlja svoje novo izdanje – postaje moderna i luksuzna farma s tekućom vodom i suvremenom tehnologijom. S ovim zaokretom u produkciji koji donosi jedan potpuno novi doživljaj i uzbuđenje, novim farmerima obavljanje svakodnevnih zadataka, kao i sam život na farmi, bit će utoliko olakšan, no hoće li znati iskoristiti blagodati suvremenosti u obavljanju farmerskih zadataka, ostaje nam za vidjeti. U proteklim sezonama, farmeri su bili uspješni stočari i ratari, a sada će se upoznati s novom djelatnosti te postati i ribari.  ”Jako se veselim novoj sezoni Farme, štoviše iz razloga što se sada selimo u Dalmaciju! Opijeni suncem i morem naši farmeri će zasigurno uživati u svojoj novoj avanturi – a tko ne bi?” kazala je voditeljica Mia Kovačić i dodala: ”Naravno, sve ono što je temelj naše Farme i dalje ostaje na svojoj vrijednosti – a to je da se cijeni i nagrađuju rad i sloga. Obraditi svoj vrt i prehraniti se vlastitim rukama je neprocjenjivo, a vidjet ćemo koliko će naši novi farmeri biti uspješni u tome”.

Farma je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2008. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješnih šest sezona showa koji su svaki put zasluženo ponijeli titulu najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.

Izvor: https://www.vecernji.hr/

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja