Međimurje Press
Sport+

CRO Race kreće 27. rujna iz Osijeka, cilj prve etape je u Ludbregu!

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Utrka kreće u utorak 27. rujna iz Osijeka u 11:15 sati, cilj prve etape je u Ludbregu, a dolazak biciklista u Ludbreg očekuje se između 16:42 i 17:11 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na prvoj etapi Osijek – Ludbreg vrijedit će 27. rujna od 10:30 do 17:30 sati na cestama Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije na ruti: Osijek-Višnjevac-Valpovo-Podravska Moslavina-Čađavica-Suhopolje-Virovitica-Pitomača-Virje-Koprivnica-Ludbreg. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://bit.ly/3BIo6r3.

Kids CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i treće izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 27. rujna od 12:00 sati u Ludbregu. Tako će i ludbreška djeca imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 2. listopada u Zagrebu.

Iris Ivičević

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja