Međimurje Press
Sport+

Final Four Kupa regija: Pretkadeti Međimurja u Sinju protiv Sonik Puntamike za finale!

Ovaj vikend zadnji je radni i natjecateljski što se tiče ekipa Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec koje je imalo nikad bogatiju i uspješniju sezonu, posebice zbog izvrsnih rezultata mlađih dobnih kategorija

Naime, čak tri naša uzrasta plasirala su se na neku od završnica državnih natjecanja HKS-a.

Odličnu sezonu zaključuje ekipa pretkadeta U-15 koja u subotu i nedjelju u Sinju igra hrvatski Final Four Kupa regija.

U sportskoj dvorani Ivica Glavan-Ićo u Sinju igrači Međimurja rođeni 2007. godine i mlađi igraju u subotu polufinale Final Foura Kupa regija protiv zadarske Sonik Puntamike od 19:30.

Utakmica se može pratiti putem live streama u izravnom prijenosu na linku: https://tv.hks-cbf.hr/…/zavrsnica-kupa-regija-za…/.

Naša ekipa otputovala je u subotu rano ujutro za Sinj gdje će boraviti dva dana, a trener Stjepan Novak rekao je da s kvalitetom i iskustvom igranja nekoliko stožernih igrača Jedinstvene kadetske lige mogu konkurirati svakoj od ekipa ovog završnog turnira.

Ekipa se priprema cijelo vrijeme za ovu završnicu, u dobroj je  formi i vjeruje da može ući u finale i borbu za naslov pobjednika.

U subotu prvi polufinalni susret igraju Dinamo Zagreb i domaćin Alkar Sinju. U nedjelju je od 11 sati na rasporedu utakmica za 3. mjesto, a u 13 sati finale.

Sastav Međimurja: Niko Šarić, Nikola Hren, Andro Juras, Roko Knežević, Jakov Rušnjak, Adrian Zrna, Viktor Šimunić, Filip Sinković, Edo Kraljić, Marin Kovač, Lovro Krištofić i Leonard Kuqi. Trener: Stjepan Novak, pomoćnica: Maja Mikolaj.

KK MEĐIMURJE

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja