Međimurje Press
Sport+

Labud i vaterpolisti Mladosti pokrenuli kampanju „I ja to mogu“

Labud d.o.o. i Hrvatski akademski vaterpolski klub Mladost pokrenuli su zajedničku kampanju „I ja to mogu“ koja potiče na razvoj samostalnosti djece i mladih kroz sudjelovanje u kućanskim i sportskim aktivnostima. Labud koji je već 77 godina vodeći domaći proizvođač sredstava za čišćenje i HAVK Mladost, jedan od najboljih i najuspješnijih vaterpolo klubova u svijetu, udružili su snage kako bi roditelje i djecu osvijestili o brojnim koristima koje donose uključivanje u kućanske poslove i bavljenje sportom već od najmlađe dobi.

Kampanju je podržao i Hrvatski vaterpolo savez svojim tradicionalno popularnim kalendarom. Naime, kalendar za 2024. donosi atraktivne fotografije vaterpolskih reprezentativaca pri obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova. Time i oni šalju važnu poruku o važnosti dijeljenja kućanskih poslova, odnosno sudjelovanju svih članova kućanstva u njihovu obavljanju.

Kampanju su podržali vaterpolisti, a uz njih i glumac i voditelj, koji je otac dviju djevojčica Mario Petreković.

Na kampanju su se osvrnuli i Milica Damjanović, direktorica marketinga Meteor Grupe – Labud d.o.o., direktor HAVK-a Mladosti Luka Jakovčev, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću HVS-a Ivana Janković, sportski psiholog Luka Škrinjarić te Mario Petreković, a njihove izjave možete pročitati u objavi za medije koju šaljemo u prilogu.

Valentina Blažeković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja