Međimurje Press
Sport+

Miljenko Palnec novi je predsjednik TK Rudar!

Trkački kluba „Rudar“ iz Murskog Središća u četvrtak je održao svoju redovnu godišnju Skupštinu. U opuštenoj atmosferi s gostima podnijeta su izvješća o radu kluba i financijsko izvješće

Trkački klub „Rudar“ osnovan je 2019. godine, a danas broji 30-tak članova. U izvješću je istaknuto da je izazovna 2021. godina bila iznimno zahtjevna što se tiče organizacije same lige Rudar zbog nastale situacije s Covid mjerama. Usprkos svemu, liga je održana u svih šest kola, a ligu je otrčalo 716 trkača, što u prosjeku po kolu iznosi 120 trkača i trkačica na stazama od 8 i 3,1 km.

Zahvalili su se svima koji su na bilo koji način pripomogli oko same organizacije lige Rudar, od volontera, sponzora, gradonačelnika grada Mursko Središće, Međimurske županije do nositelja projekta lige Maria Severa. Klub je organizirao i trodnevni izlet za članove u Pulu gdje su ujedno i sudjelovali na Pula Marathonu. Promovirali su grad „Rudara“, ali i klub koji je nanizao i odlične rezultate na trkačkim stazama. 

Miljenko Palnec novi je predsjednik kluba

Skupština je poslužila i za izbor novog predsjednika, dosadašnja predsjednica dala je ostavku na mjestu predsjednice zbog privatnih razloga, a na prijedlog Skupštine, jednoglasnom odlukom je izabrani novi predsjednik, Miljenko Palnec iz Murskog Središća, dok će mu zamjenica biti Martina Bezek, a tajnik ostaje Damir Perhoč.

Novo izabrani predsjednik kluba u svojem obraćanju zahvalio se na podršci i istaknuo da planovi postoje, a to je organizacije lige Rudar i u 2022. godini, na istom mjestu, ali možda s nešto izmijenjenom stazom za trčanje na onoj od 8 kilometara.

TK Rudar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja