Međimurje Press
Sport+

NASTAVAK POBJEDNIČKOG NIZA U PRVENSTVU!

Seniori slavili u domaćoj utakmici 16. kola 1. HRL Sjever protiv MRK Dugo Selo! S obzirom da je ovoj rukometnoj predstavi prethodio izrazito zahtjevan Kup okršaj u kojem su naši rukometaši do zadnjeg atoma snage ravnopravno parirali odličnom premierligašu, ova pobjeda posebno dobiva na značaju. Naime, naša momčad nije klonula duhom, već je ozbiljno pristupila novom prvenstvenom zadatku i odradila ga vrhunski.

Nimalo ne podcijenivši mladu protivničku ekipu, naši rukometaši spremno i koncentrirano otvaraju susret te već sredinom prvog poluvremena odlaze na značajniju prednost od +4 koja će rasti do kraja susreta. Najviša gol razlika iznosila je +9, a susret je na kraju završio s prednošću od +6 (30:24).

Ključ pobjede ponovno je bila čvrsta i pokretljiva obrana, dobar nastup golmana te raznovrsnost napada. Uz vrhunske asistencije Goričanca (1), među strijelcima su se istaknuli Sklepić (10) i Hozjan (7). Konačnom pak su rezultatu svoj doprinos dali i Friščić, Zadravec, Tkalčec, Novak, Tompić te Toplek, koji je s dva pogotka obilježio uspješan povratak na rukometni teren.

Pobjedom su osvojena nova dva boda kojima naša ekipa potvrđuje bodovnu prednost na prvom mjestu prvenstvene ljestvice. Hvala navijačima koji su svoju subotnju večer začinili rukometnim uzbuđenjima u GOC-u i bodrili naše rukometaše do pobjede.

Čestitke igračima i stručnom stožeru!

MRK Čakovec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja