Međimurje Press
Sport+

NOVE MEDALJE ZA MACANOVCE

Da je Čakovec poznat kao inkubator brojnih gimnastičkih nada odavno je poznato, ali svoju potvrdu dobiva redovito na najznačajnijim državnim natjecanjima. Izuzetak nije bilo natjecanje 1. kola regije Sjever koje je održano u nedjelju 30. travnju u Zagrebu.

Članovi Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan u grad Zrinskih su se vratili s tri zlata, dva srebra i dvije bronce. Zlato su osvojile ekipa kadeta (u sastavu Rafael Zember, Ilija Horvat, Alex Hrešć, Roko Juričan i Natan Gašpar), ekipa juniora (u sastavu Dominik Vidović, Dario Radek, Erik Trajbar i Matija Žarković) te u pojedinačnoj konkurenciji juniora Dominik Vidović. Srebro je osvojila ekipa mlađih juniorki (u sastavu Ema Radek, Lana Kirić, Tea Zember, Ida Mihalović i Zala Bedić) te Leona Radek u kategoriji mlađih seniorki i Rafael Zember u kategoriji kadeta. Broncu je osvojila ekipa mlađih seniorki (u sastavu Leona Radek, Ena Škoda, Ana Hemetek i Tena Župančić) te Dario Radek u kategoriji juniora.

Iz čakovečkog kluba čestitaju na osvojenim medaljama, pohvaljuju sve natjecatelje koji su nastupili te ističu kako je i ovaj rezultat posljedica kvalitetnog i studioznog rada kojeg su s mladim vježbačima tijekom proteklih mjeseci odradili treneri Marija Zadravec, Domagoj Dominić i Matija Novak.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja