Međimurje Press
Sport+

Novi štapovi nordijskim rekreativcima!

U sklopu aktivnosti Klubova za starije osobe na području Goričana vrlo su aktivne i grupe za nordijsko hodanje koje vodi certificirana voditeljica nordijskog hodanja Frana Lana Kanoti. Proteklih dana članovima grupe podijeljeno je novih 20-ak štapova za hodanje kako bi se mogli baviti ovom sportsko-rekreativnom aktivnošću i izvan termina grupnog hodanja.

Podsjetimo, grupama se možete pridružiti svakog utorka i četvrtka na Šuderici s početkom u 14 sati a dužina rute i vrijeme hodanja se razlikuju a sve prema fizičkim i zdravstvenim mogućnostima članova grupe. S onima kojima je to potrebno voditeljica radi i individualno jer je cilj da svaka zainteresirana osoba svlada čim pravilniju tehniku uporabe štapova te iskoristi sve dobrobiti koje se postižu nordijskim hodanjem za svoj fizički i mentalni boljitak.

Svoj dolazak možete najaviti voditeljici Frani Lani Kanoti na 099/209-26-13 kako bi pravovremeno osigurali štapove. Osim štapova svaka osoba dobiva i reflektirajući prsluk s ciljem veće vidljivosti u prometu.

Foto:M.Golenko

(og)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja