Međimurje Press
Sport+

Uspješan vikend djevojaka ŽRK Zrinski

1.HRL za žene

UMAG – ZRINSKI 22:35

Naša je prva ekipa gostovala u Umagu. Umag čvrsto drži posljednju poziciju na tablici i poraz u ovoj utakmici nije bio opcija, no često puta znamo da su upravo takve utakmice najgore za igrati. Stoga je tokom proteklog tjedna napravljena dobra priprema i u Umagu je sve prošlo prema planu. Naše igračice su dobro otvorile utakmicu, ispoštivale dogovoreno u pripremi utakmice i polako gradile prednost za miran završetak utakmice. Na kraju su zasluženo slavile i sa dva boda se vratile u Čakovec. Trener Mrđen mora brzo arhivirati utakmicu u Umagu i okrenuti se pripremi za sljedeći vikend jer Zrinskice na svom parketu dočekuju zahuktalu ekipu Zameta. Riječanke spašavaju prvoligaški status i sigurno će i u Čakovcu tražiti pobjedu.

2.HRL za žene, Regija sjever

1234 VIROVITICA  – ZRINSKI 2  37:40

ZRINSKI 2 – PITOMAČA  38:33

Naša druga ekipa imala je također vrlo težak raspored ovaj vikend. Odigrale su dvije utakmice u tri dana protiv jakih ekipa iz gornje djela ljestvice. Prvo u petak kasno navečer zaostala utakmica 16. kola u Virovitici protiv ekipe 1234 Virovitica, a u nedjelju na domaćem parketu protiv ekipe Pitomače. Obje utakmice su naše cure dobile i upisale nova četiri boda koja su ih gurnule u gornji dio poretka na ljestvici. Trener Hozjak sa svojom ekipom u subotu putuje na najdalje gostovanje u našoj ligi protiv ekipe Multinorm Cerna iz Cerne.

Naše mlađe dobne skupine i dalje su u punom pogonu. Kao što smo već objavili naša se U-16 ekipa proteklog tjedna vratila sa završnice prvenstva Hrvatske u Poreču gdje je zauzela odlično 8. mjesto u državi dok se U-14 i U-12 ekipe vrijedno pripremaju za svoje nastupe na završnicu u Poreču.

Kristijan Marciuš

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja