Međimurje Press
Turizam

Međimursko veleučilište domaćin konferencije za ruralni turizam!

Međimursko veleučilište u Čakovcu idućeg četvrtka, 24. studenog bit će domaćin 3. međunarodne znanstveno-stručne konferencije za razvoj ruralnog turizma na koju stižu stručnjaci i studenti iz zemlje i inozemstva.

Studentsku konferenciju otvorit će studenti s osam hrvatskih i stranih fakulteta turizma i ekonomije koji će izlagati svoje radove s dvodnevne terenske nastave koja je krajem listopada održana u Međimurju, nakon čega slijedi okrugli stol na temu razvoja novih i inovativnih modela poučavanja STEM-a kao faktora održivog razvoja ruralnog područja.

Okrugli će se stol održati u četvrtak, 24. studenog s početkom u 12.30 sati i to u sklopu projekta ITEO – Popularizacija STEM-a u Međimurju na kojem je Međimursko veleučilište u Čakovcu partner.

Na okruglom stolu, uz domaćine s MEV-a sudjelovat će i državni tajnik u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Željko Uhlir, međimurski župan Matija Posavec, gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini, dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji prof.dr.sc. Sandra Janković te prodekan za studijske programe na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike Dragutin Kermek. Međimursko veleučilište predstavljat će doc.dr.sc. Damira Tkalec i mr.sc. Željko Blagus koji će biti moderator.

U sklopu konferencije, osam hrvatskih i stranih fakulteta učenicima završnih razreda međimurskih srednjih škola predstavit će programe obrazovanja koje nude svojim studentima.

RRT 2022 – Studentska konferencija, radni program (24.11.2022.) (1)..

(mp)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja