Međimurje Press
Turizam

Talijani intervjuirali splitsku doktoricu: U Hrvatskoj cijene i do 70% niže

Talijanski pacijenti koji posjećuju hrvatske dentalne klinike, mogu na 70% niže cijene usluga. U razgovoru za talijanski portal Italianotizie.net doktorica dentalne medicine Martina Karlo u petak je pojasnila:

“Osim toga, pacijenti često ističu visoku kvalitetu usluga, modernu opremu, stručnost stomatologa te mogućnost kombiniranja stomatološkog tretmana s odmorom u prekrasnim turističkim destinacijama Hrvatske. To ih dodatno privlači”.

O razlici u cijenama, dodatno je dr. Karlo izjavila:

Razlike u cijenama stomatoloških usluga između Hrvatske i Italije mogu biti značajne, do -70%, iako će konkretna razlika ovisiti o vrsti usluge i regiji u kojoj se nalazite. Općenito, cijene stomatoloških usluga u Hrvatskoj često su niže u usporedbi s cijenama u Italiji. Na primjer, estetski zahvati poput keramičkih ljuskica u Rimu su oko 1.000€, dok su kod nas 340€. Osim toga, cijene popravaka zuba, ugradnje implantata i drugih stomatoloških zahvata također mogu biti povoljnije u Splitu i do najmanje 50%.

Splitska doktorica dentalne medicine dala je talijanskom portalu poduži interview kojeg možete naći na ovom linku: https://www.italianotizie.net/2024/02/limportanza-della-cura-dei-denti.html?m=1

Info kadar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja