Međimurje Press
Turizam

Prvi čovjek međimurskog turizma!

Rudi Grula izabran je za direktora Turističke zajednice Međimurske županije na 9. sjednici Turističkog vijeća TZ MŽ. Dosadašnji voditelj Turističke zajednice MŽ, najbolji turistički djelatnik Hrvatske u 2014. godini te jedan od najvećih promotora Međimurja, zasluženo će ostati prvi čovjek međimurskog turizma.

Međimurska županija, kao najuspješnija destinacija kontinentalnog turizma 2019. godine, i u ovu godinu ušla je s višegodišnjim trendom rasta turističkih pokazatelja. Dobra strategija razvoja, velik trud i sinergija koja pokreće međimurski turizam na čelu s Turističkom zajednicom Međimurske županije, polučili su rezultate za vrijeme pandemije koronavirusom, kada je turistička ponuda ruralnih područja dobila  posebnu priliku.

Kampanja „Međimurje daje više“, koju je Turistička zajednica Međimurske županije pokrenula od lipnja u suradnji s 50-ak partnera iz javnog i komercijalnog sektora, već je u prvih mjesec dana postigla uspjeh te je podijeljeno više od 15.000 kupona, a turisti su u Međimurju potrošili više od četiri milijuna kuna ne računajući smještaj. Međimurje je već u ožujku, svjesno situacije, prihvatilo izazov te smo jedinstvenim pristupom, suvremenim komunikacijskim metodama i tehnikama osmislili i proveli kampanju „Međimurje daje više“ i još jednom dokazali da kriza ne mora biti problem, već prilika, složili su se direktor TZ MŽ Rudi Grula i župan Međimurske županije Matija Posavec, ujedno i predsjednik Turističke zajednice MŽ. Na 9. Sjednici Turističkog vijeća, uz izbor i imenovanje direktora TZ MŽ, usvojen je i Rebalans Proračuna za 2020. godinu.

(eg)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja