Međimurje Press
Grad Prelog

Rashladite se 24. i 31. srpnja na Marini Prelog uz Dane otvorenih vrata sportova na vodi!

Dobre ideje vrijedno je provesti, razvijati, ponavljati i oplemenjivati. Tako nam ove i sljedeće nedjelje (24. i 31. srpnja) na Marinu Prelog dolazi dobro poznata i vrlo popularna sportsko-rekreativna manifestacija Dani otvorenih vrata sportova na vodi.

Uz stručni nadzor i upute instruktora, posjetitelji će se od 13 do 19 sati besplatno moći okušati u vožnji kajakom, čamcem za rafting, kanuom ili pak SUP-om (veslanje na dasci za surfanje). Uz dobro raspoloženje, savjetuje se da posjetitelji donesu i odjeću primjerenu za sportove na vodi te ručnike.

Ova hvalevrijedna manifestacija u organizaciji Grada Preloga, Turističke zajednice Grada Preloga, Marine Prelog d.o.o. te Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije jedinstvena je u Međimurju, a započela je prošle godine u ljetnim mjesecima. Cilj manifestacije jest promovirati zdrav način života, kretanje i sportove na vodi, ali i neiskorištene turističke i rekreativne potencijale na Dravi te time potvrditi titulu Međimurje – Europska regija sporta 2022.

Dane otvorenih vrata provodit će članovi Udruge sportske rekreacije Croatian Outdoors Oporovec i Društvo sportske rekreacije ČAKI Čakovec.

Petra Bobić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja