Međimurje Press
Najave

BEST MODEL I LICE GODINE SZ HRVATSKE 24

Jedan od najprestižnijih izbora ljepote u Hrvatskoj Best Model Hrvatske te Lice godine održat će se 27.4.u hotelu Panorama u Prelogu.
Na regionalnom/županijskom natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku u koji će biti uključene tri županije: Varaždinska, Međimurska te Koprivničko-Križevačka. Nakon prošlogodišnjeg velikog hrvatskog finala u Splitu i ove godine  predstavnice Sjeverozapada Hrvatske odabrat ćemo u hotelu Panorama u Prelogu
27.4.2024. godine. Izabrane cure za Best model te Lice godine sudjelovat će na hrvatskom finalu u Splitu  i promovirati Sjeverozapad Hrvatske.
Na castingu odabrane djevojke mogu pokazati svoje kvalitete, ali i steći jedno novo iskustvo. Prigoda je to da upoznaju djevojke iz cijele Hrvatske, sklope nova prijateljstva i poznanstva, otputuju na mjesta na kojima do sada možda nisi bila moguća. Ovo natjecanje nekim djevojkama to će biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti.
Organizacija izbora za Sjeverozapadnu Hrvatsku povjerena je u ruke od strane gospodina
Matea Brekala, vlasnika Don Mateo Media d.o.o. i vlasnika licence gospođi Leni Radanović i direktorici i poduzetnici te  njezinoj suradnici Ivani Radiković u nastojanju da djevojkama ovog kraja omogući kvalitetno predstavljanje na Facebooku, Twitteru, lokalnim medijima.
Casting manageri izbora su Rebeka Vidić i Patricija Dimitrovski. Sve zainteresirane djevojke i dečki od 16 do 26 godina neka se prijave na službenu stranicu Miss SZ Hrvatske i na mail lenaapolonija@gmail.com.Nakon prijava će bit objavljen točan datum i mjesto casing-a.
(l.r.)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja