medjimurjepress@gmail.com

Darko Golubić: “Za Međimurski festival Ljubo Kuntarić imamo A i B varijantu”

Koronakriza uvjetovala je nizom odgoda manifestacija i evenata kako na otvorenom tako i zatvorenim prostorima. Nitko sa sigurnošću ne može tvrditi kako će se situacija odvijati tijekom druge polovine godine, ali da mnogi organizatori smišljaju načine kako se dovinuti trenutku i nije novost.

Umjetnički direktor Međimurskog festivala Darko Golubić tako nam je otkrio kako je tijekom proteklih mjeseci kontaktirao s mnogim autorima koji su imali vremena posvetiti se stvaranju novih pjesama, ali i interesu koji pokazuju za pojavljivanjem na festivalu. U Organizacijskom odboru odlučili su s objavom natječaja krajem svibnja, nadajući se kako će se Međimurski festival tradicionalno održati u studenom.

Na pitanje, ako dođe do drugog vala epidemije, Darko sa smiješkom odgovara da će se festival svakako održati i to na način koji je pomno isplaniran i koji je B  varijanta u kojem neće biti oštećeni ni publika ni izvođači.

U svakom slučaju kako ističe i ove 18-te godine po redu, uživat ćemo u novim festivalskim pjesmama, pridržavajući se naputaka Nacionalnog i lokalnog stožera civilne zaštite.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*