Međimurje Press
Grad PrelogSport+

Prelog domaćin Telemach Dana sporta i koncerta Crvene Jabuke!

Sportski park Mladost će 20. svibnja ugostit veliki sportsko –zabavni Telemach Dan sporta uz koncert Crvene Jabuke

Program će započeti u 15.30 sati, a Igre će u svom gradu otvoriti predstavnici Grada Preloga.

Sportsko- edukativni dan okupit će osnovnoškolsku djecu koja će se natjecati u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati sredinom srpnja u Splitu.

‘’Plazma Sportske igre mladih uz propagiranje sporta i sportskog načina života svjesne su utjecaja i odgovornosti koje imaju prema svojim sudionicima, a to je pomoći im da se razviju u odgovorna pojedince našeg društva koji će promicati poticanje različitosti i inkluziju. Telemach Danom sporta dajemo dodatni poticaj djeci da postanu još bolji sportaši’’ – istaknula je Tihana Butorac iz Plazma Sportskih igara mladih.

U sklopu sportskih natjecanja održat će se i županijsko finale Coca-Cola Cupa u malom nogometu za dječake i djevojke. Najbolje ekipe iz cijele županije borit će se za plasman na državnu završnicu u Splitu.

Dodjela medalja će biti na rasporedu u 20 sati, nakon čega će uslijediti glazbena poslastica za sve posjetitelje: koncert Crvene Jabuke, poklon Grada svim građanima i gostima.

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Otvorene su prijave za sve sportske discipline: Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, turnir u šahu, stolnom tenisu, Hrvatska pošta Cup u tenisu) Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom. Prijave su otvorene na: www.igremladih.hr

Tihana Butorac

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja