Međimurje Press
Korisni savjeti Zanimljivosti

Putovanja Martine Jakšić Rodiger i njenog bračnog partnera!

Hedonizam i putovanja su nerazdvojni, a to najbolje znaju oni koji uživaju u kvalitetnim obilascima destinacija koje nude prelijepe restorane, atraktivne vidikovce, neobična jela i pića, kao i druge opcije koje upotpunjavaju turistički doživljaj. Putovanje se ogleda u onome što na njemu doživimo, pa ne zaboravite da kao pravi hedonisti pažljivo birate aranžmane koji će vam pružiti nesvakidašnja iskustva.

Tako najljepša hedonistička putovanja ostaju upamćena po kvalitetnim vinima, neobičnim kulturama, autentičnoj prirodi i drugim doživljajima koji predstavljaju osobni pečat destinacije.

Mnogi Međimurci štede, podižu kredite, ali i ulažu za svoja putovanja, obilazeći svjetske destinacije i poznate i one manje poznate. Među njima je i bračni par Rodiger, oboje prosvjetnih djelatnika, poznatih međimurskih profesora glazbene umjetnosti.

Na svom nedavno otvorenom blogu, tako ljepša polovica bračnog para  Martina Jakšić Rodiger  prenosi svoja iskustva, objašnjavajući što ih čini posebnim, nezaboravnim i kvalitetnim iskustvima koje si vrijedi priuštiti. Između ostalog Martina naglašava: “”Unatrag 4 godine putujem aktivno, posjetila sam 46 zemalja na 4 kontinenta i više od 300 mjesta. Moja top 3 destinacije kojima se uvijek vraćam sa širokim osmjehom su Dubai, Istanbul i Venecija. Ljubav do upoznavanja novih kultura i zemalja postoji u meni oduvijek, a zadnjih sam godina svoje snove pretvorila u stvarnost te živim svoj san.

Na svojim stranicama Martina isto tako objašnjava ono najvažnije, a to je kako organizirati i planirati putovanje, a da bude što jeftinije.

Pozivamo vas na stranicu https://www.martinatravellife.com  i saznajte sve o Martininim iskustvima putovanja i avanturama, za sada kroz pet kontinenata.

(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja