Međimurje Press
Korisni savjeti

Prvi radio za djecu – bravo! KIDS od danas sluša cijela Hrvatska

U manje od godinu dana postojanja omiljeni, prvi dječji radio – bravo! KIDS od danas se sluša u cijeloj Hrvatskoj zahvaljujući DAB+ tehnologiji. 

Ova vijest razveselila je najmlađe, ali i njihove roditelje. Sretna sam što i djeca napokon imaju svoj radio, što znam što ću nakon vrtića upaliti u autu za jedan mirniji put do kuće, tako da se baš veselim – poručila je mlada mama Franka Batelić.

Novost je i da će priče vikendom osim bravo! tete čitati osobe iz javnog života. Prva koja će djeci diljem Hrvatske imati priliku poželjeti dobro jutro i laku noć bit će upravo Franka.

S obzirom na to da svaku večer bez iznimke čitamo priče za laku noć i to naravno po odabiru mog sina, starijeg, jako mi je drago, jako sam ponosna što baš ja mogu čitati kao prva javna osoba pričice za laku noć djeci cijele Hrvatske.

bravo! KIDS podržava roditelje i odgojitelje u educiranju i motiviranju djece pri stvaranju dobrih i zdravih navika, održavanju higijene, pranju zubića, umivanju ili odlasku u krevet, a vikendom ih, kao i njihove predstavnike razigranog puža Brzzzog i njegovu znatiželjnu seku Pjegicu uči engleski, a zajedno ponavljaju i naučeno u vrtiću.

Ne volim baš puno ići u vrtić, volim slušati dječje pjesmice, najdraža mi je Kad si sretan – poručila je malena Zita.

A kako bi bili sretni bravo! KIDS radio baš kao pravi prijatelj djecu prati na svakom koraku odrastanja i pomaže pri stvaranju pozitivne slike o vrtiću. U želji digitalizacije vrtića i jačanja novih tehnologija vrtićima diljem Hrvatske poklonit će DAB+ uređaje. Pratite i na društvenim mrežama:

Veliki je ovo dan za dječicu jer se njihov najbolji DJ, onaj koji pušta najljepše pjesmice – edukativne, zabavne, one koje su voljeli roditelji, pa čak i djedovi i bake kada su bili mali, preselio u automobile i DAB+ uređaje, a i dalje se može slušati putem bravo.hr, bravo! i Radioplayer aplikacije.

http://streaming.br.hr/stream/player.html?stream=3

bravo! KIDS novosti i zanimljivosti pratite i na društvenim mrežama: https://www.instagram.com/stories/bravo.kids_/

FOTO: bravo! KIDS/Gordan Svilar

(BRAVO PRESS)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja