Međimurje Press
Sport+

18. KUP SVETOG NIKOLE

U Varaždinu  je u nedjelju, 3. prosinca 2023.   održan 18.  po redu Kup Sv.Nikole u karateu. U konkurenciji 393 natjecatelja iz 40 klubova iz Slovenije i Hrvatske u Varaždinu su nastupili i karatisti  Karate centra Šenkovec . U ekipi smo imali 20 pojedinačnih predstavnika i tri ekipe.  Ukupno smo osvojili 21 medalju što nas je u konačnom poretku u konkurenciji kata stavilo na PRVO mjesto u katama po uspjehu.

Zlatne medalje osvojili su :

ANA BAĐUN , DAVID FAIĆ, MAURO GAJNIK, LARA JURČEVIĆ, LEA KUREVIJA, ekipa učenika  DAVID VUK, IVANO PERIĆ , DOMAGOJ JURČEVIĆ  i ekipa juniorki  BELLA MIKULIĆ, LORENA MIHALKOVIĆ, ANA BAĐUN .

Srebrne medalje osvojili su :

KARLO BAĐUN, IVAN LUKIĆ, LORENA MIHALKOVIĆ, BELLA MIKULIĆ, LEA RAJIĆ, NIKO ŠAGI i ekipa učenica  MARIJA KRIŽANAC, LEA KUREVIJA , LEA RAJIĆ .

Brončane medalje osvojili su :

MAURO GAJNIK, DOMAGOJ JURČEVIĆ, MARIJA KRIŽANAC, ZIYA LEPEN, IVANO PERIĆ, MIA SABOL, KARLA ŠAGI

Trener Tihomir Grgić : „… čestitam svim natjecateljima osvajačima medalja ,ali i Davidu Vuku i Ani Lukić koji su nastupili, radili dobro,ali ovaj put nisu uspjeli doći do medalje.Osmogodišnji  Ivan Lukić je na svom drugom natjecanju uspio doći do prve medalje, i to u finalu, te mu ovom prilikom posebno čestitam. Slijede nastupi u Varaždinu i Veneciji slijedeći vikend , a nakon toga prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u Đakovu gdje očekujemo dobre plasmane i kraj ove duge i uspješne natjecateljske sezone.“

Natjecateljsku ekipu  vodili  su Tihomir, Drago i Ozren Grgić.

Dejan Mihalković

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja