Međimurje Press
Sport+

Barakude najavljuju izlazak najpoželjnijeg kalendara 2021. godine!

Izazovna godina koja je iza nas nije spriječila Barakude da se okupe i snime tradicionalan, uvijek iščekivan kalendar Hrvatske vaterpolske reprezentacije.

Ovoga puta vaterpolski reprezentativci našli su se u ulozi modela na mokroj sceni fotografskog studija pripremljenoj samo za njih.

  • Kada smo promišljali koja će se tema provlačiti kroz ovogodišnji kalendar Barakuda, pomislili smo da je potrebno staviti ih u njima prikladno vodeno okruženje, unatoč tome što ove godine snimamo u studiju. Stoga smo odlučili cijeli studio ispuniti vodenim efektima i rekvizitima, a njih zamislili kao heroje koji izranjaju iz vode…i iskreno se nadamo, vode Hrvatsku do uspjeha na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre koje nam predstoje. – rekla je Ivana Janković, PR Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Ove godine se kroz kalendar na poseban način obraćamo i mlađim naraštajima i ljubiteljima sporta pa su tako u kalendar uključene i afirmativne poruke i fotografije stručnog stožera koji već dugi niz godina stoji iza iznimnih uspjeha Hrvatske vaterpolske reprezentacije. Tako će se tu pronaći izbornik Ivica Tucak, pomoćni treneri reprezentacije Mile Smodlaka, Sandro Sukno i Igor Pezelj, kondicijski trener Pero Kuterovac te fizioterapeut Damir Luketić.

Već uhodani tim koji čine fotograf Šime Eškinja i vizažistica Sanja Agić pobrinuli su se da i ove godine kalendar Barakuda bude najpoželjniji kalendar 2021. godine.

Ivana Janković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja