Međimurje Press
Sport+

Finale Erste Plave lige ipak će biti održano – na Sveticama!

Iako je ranije objavljeno da se zbog epidemioloških mjera na Memorijalu Borisa Hanžekovića neće održati finale ovogodišnje Erste Plave lige, ono će ipak biti održano, ali na Sveticama.

Nakon konzultacije s klubovima suorganizatorima ovog najvećeg dječjeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj, odlučeno je da se finale Erste Plave lige 2021 održi na atletskom stadionu SRC Svetice u Zagrebu, 13. rujna u 15 sati. Informacije o putovanju i ostalim važnim organizacijskim pojedinostima sudionicima finala na vrijeme će javiti klubovi i gradovi suorganizatori lige.

Ispričavamo se natjecateljima, njihovim roditeljima, školama i klubovima koji su sudjelovali u kvalifikacijama u devet hrvatskih gradova zbog toga što finale Erste Plave lige 2021 neće biti održano u sklopu Memorijala Borisa Hanžekovića, već dan ranije na drugom stadionu u Zagrebu.

Posljednjih dana radimo sve kako bismo pronašli najbolje rješenje za održavanje finala Erste Plave lige i vjerujemo da ćemo i s novim terminom i stadionom imati normalnu završnicu natjecanja na kojem je ove godine sudjelovalo 2600 učenica i učenika od 3. do 6. razreda osnovnih škola.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju i strpljenju.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja