Međimurje Press
Sport+

MACANOVCI ODLIČNI U LUČKOM, OSVOJILI 9 MEDALJA!

Mlade gimnastičarke i gimnastičari iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan postigli su fantastične rezultate na natjecanju 3. kola Regije Sjever, koje je minule nedjelje održano u Sportskom centru Lučko u Zagrebu.

Čakovčani su se u Macanov dom vratili s čak pet pojedinačnih i četiri ekipne medalje. U kategoriji Obavezni program mlađe juniorke, ekipno srebro su osvojile Ema Radek, Lana Kirić, Tea Zember, Ida Mihalović i Zala Bedić.

U kategoriji Obavezni program mlađe seniorke Leona Radek osvojila je pojedinačnu zlatnu medalju, a ekipa u sastavu Leona Radek, Ena Škoda i Ana Hemetek bila je druga.

U obaveznom programu kadeta pojedinačno 3. mjesto osvojio je Rafael Zember, dok je ekipa koju su činili Rafael Zember, Ilija Horvat, Alex Hrešć, Natan Gašpar i Roko Juričan bila zlatna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kod juniora čakovečki dečki zauzeli su sva tri mjesta na pobjedničkom postolju: Dominik Vidović bio je na najvišoj stepenici,  Dario Radek na drugoj, a Matija Žarković na trećoj.

Ovaj plasman Macanovcima je omogućio i osvajanje ekipnog juniorskog zlata. Iz kluba čestitaju mladim gimnastičkim nadama, pohvalivši njihov dosadašnji rad pod trenerskim palicama Marije Zadravec, Domagoja Dominića i Matije Novaka.

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja