Međimurje Press
Sport+

Poletarci Međimurja ostavili odličan dojam protiv prvoligaša!

Nogometaši Međimurja danas su, na pomoćnom terenu stadiona Rujevica, odigrali zanimljiv prijateljski dvoboj s prvoligašem Rijekom. Iako je domaćin očekivano dobio susret s 5:2 naš je trećeligaš pružio vrlo dobar otpor, posebno u prvih pola sata kada je i poveo pogotkom Škvorca u 23.minuti. Do kraja poluvremena je fizički moćnija Rijeka, za koju je nastupilo čak devet prvotimaca, preokrenula rezultat na 3:1 golovima Bušnje u 25. i 38. te Obregona u 40.minuti. U nastavku za domaće su zabili Valjan u 53. i Matić u 59.minuti dok je konačni rezultat postavio Čehov zabivši drugi pogodak za Međimurje u 64.minuti.
Posebna zanimljivost bio je nastup čak devetorice igrača iz mlađih uzrasnih kategorija čakovečkog trećeligaša. Marton, Podvezanec, Fijačko, Meglić, Bacinger, Sabolčec, Lesjak, Farkaš, Jaklin i Horvat ostavili su odličan dojam i pokazali da među njima možemo očekivati nasljednike Bušnje, Vuka, Štefulja i drugih međimurskih igrača koji su dio svojeg nogometnog školovanja prošli u Rijeci, a danas igraju u prvoligaškoj konkurenciji.
NK RIJEKA
(1.pol) Zlomislić, Posinković, Čestić, Dujmović, Bodetić, Sanić, Bušnja, Couplan, Vuk, Stojković, Obregon

(2.pol) Bodetić M., Ušalj, Burčul,Rudić, Posinković, Galešić, Babić, Matić, Valjan, Jetti,Gajzler

NK MEĐIMURJE
(1.pol) Jesenović, Marcijuš, Hranilović, Cerovčec, Farkaš, Stryzhak, Miholković, Ivančić, Kuqi, Škvorc, Petrenko

(2.pol) Kirić (Segeda), Meglić, Lesjak, Marđetko (Jaklin), Horvat( Arambašić), Podvezanec, Bacinger, Sambolčec (Marton), Glavina D., Rališ (Fijačko), Čehov.

Miljenko Ovčar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja