Međimurje Press
Sport+

Predstavljanje Nogometnog kampa za djecu u Hrvatskoj (Italija Soccer Camp 2021.)

U petak, 16. srpnja 2021. s početkom u 17 sati u Falkensteiner Resort Punta Skala, dvorana VENTUS (novi kongresni centar Fortis), Petrčanehttps://www.falkensteiner.com/hr/resortpuntaskala

Konferenciji za medije prisustvovat će i Alessandro Del Piero, talijanska nogometna legenda, koji će predstaviti koncept Nogometnog kampa za djecu.

Osobito nam je zadovoljstvo što će ovo događanje svojim dolaskom uveličati i izbornik i kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i Luka Modrić.

Također, predviđeni govornici na konferenciji su:

  • Marco Elio Rottigni, direktor Sektora za međunarodne banke supsidijare, Intesa Sanpaolo
  • Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb
  • Luciano Cirina, CEO Generali CEE Holding, Regional Officer Generali Austria, CEE & Russia – Member of the Group Management Committee of the Generali Group
  • Tina Baričević, predstojnica podružnice Laduč, Dječji dom Zagreb
  • Marco Schembri, predstavnik organizatora događanja World Camp International

Dodatne informacije o Nogometnom kampu za djecu u Hrvatskoj:

Ovo sportsko događanje namijenjeno je djeci u dobi od 7 do 14 godina, a Privredna banka Zagreb kao članica Intesa Sanpaolo Grupe glavni je partner ovog projekta koji također podržava i Generali osiguranje. Nogometni kamp za djecu održat će se u Zagrebu u trajanju od 30. kolovoza do 3. rujna 2021. za ukupno 100 djece te nam je iznimno drago što će u projekt kampa biti uključena i djeca iz Dječjeg doma Zagreb. U okviru svog programa društvene odgovornosti, Privredna banka Zagreb podupire brojne sportske aktivnosti u koje su uključeni djeca i mladi. Posebno nam je zadovoljstvo, da uz podršku naše matične banke Intese Sanpaolo, omogućujemo djeci treniranje po programu jedne od najboljih škola nogometa. Pohađanje kampa je besplatno za svih 100 djece koja će imati mogućnost stjecati vrijedna znanja i vještine o nogometnim tehnikama i taktikama po poznatoj i provjerenoj metodi vrhunskih nogometaša.

Ružica Herceg

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja