Međimurje Press
Sport+

Proljetni nastavak prvenstva za ŽNK “Katarina Zrinski”

ŽNK Katarina Zrinski nastavlja sa proljetnim prvenstvom seniorki u borbi za prvaka u najtežoj drugoligaškoj „A“ SKUPINI u kojoj su gotovo 3 bivša prvoligaša ŽNK RIJEKA, ŽNK PREGRADA te Čakovečke Zrinskice, koje su dosad u natjecateljskom jesenskom prvenstvu neporažene.

Tako i u nedjelju dolaze u Orehovicu na stadion NK CROATIA gdje će igrati protiv ŽNK Frankopan iz Siska. Utakmica počinje u 15 sati, gdje će pravo stanje i snagu klubovi odmjeriti na terenu.

Od predsjednika ŽNK KATARINA ZRINSKI iz Čakova g. Ivana Mezge saznali smo da im je ovih dana pristiglo i novo pojačanje jedne igračice iz Japana. Dobro je i to da klub nakon prošlogodišnjeg isključenja iz prve lige, a zbog nedostatka mlađih triju kategorija djevojčica kako HNS propisuje, klub nije napustila gotovo nijedna standardna igračica seniorki, što ulijeva nada za daljnji nastavak održivosti kluba uz određenu konsolidaciju i dodatne napore. Unatoč tim svim već dugogodišnjim poteškoćama klub se je uspio održati kao prepoznatljivi „brand“ na nacionalnoj razini, a nadaju se da će i nadalje uz podršku Županije, grada Čakovca te svih sponzora i ljubitelja ovog profinjenog sporta, ženskog nogometa, nastaviti sa takvom tradicijom.ž

(i.m.)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja