Međimurje Press
Sport+

SLJEDEĆI TJEDAN KAMPOVI IZ KUGLANJA, RUKOMETA I KOŠARKE

 

Tako će sljedeći tjedan (14.-18. kolovoza)  prijepodne od 9 do 11 sati na rasporedu biti kampovi iz kuglanja i rukometa, a poslijepodne od 17 do 19 sati kamp iz košarke. Kuglački kamp provodi KK Željezničar u kuglani čakovečkog SRC Mladost, a rukometni kamp u dvorani 2. OŠ Čakovec naš prvoligaš MRK Čakovec.

Za treći ovosezonski kamp iz košarke u dvorani 1.OŠ zadužen je Ženski košarkaški klub Radost, ali na njegu su jednako dobrodošli i dječaci i djevojčice. Upravo su kampovi iz košarke najbrojniji, u sklopu projekta ih je četiri, a ovaj tjedan njega je provodio KK Čakovec. Na kamp koji je trajao do 7. Do 11. kolovoza došlo je 90 sudionika, a osim učenja o osnovama košarke, posljednjeg dana bilo im je održano kratko predavanje o fair playu koje je potpisla Udruga sportskih novinara Međimurja. Upravo su predavanja koja se održavaju na svakom kampu dodana vrijednost projekta „Svaki tjedan sport jedan“ i razlog zašto iz godine u godinu bilježi sve veći broj sudionika. Iz čakovečke sportske zajednice ne kriju oduševljenje rekordnim brojem sudionika koji je došao do 500 čime je za 20 posto nadmašena rekordna prošla godina. 

Pokrovitelj kampova, koji su zamišljeni da pruže školarcima kvalitetno, sportsko i provođenje ljetnih praznika pod stručnim nadzorom je Grad Čakovec. Prijave se vrše na recepciji čakovečkih Gradskih bazena, traju tijekom cijelog ljeta, a sudionici osim mogućnosti neograničenog broja dolazaka na sportske kampove dobivaju osvježenje, majicu i bočicu s oznakom kampa. Posebne nagrade osigurane su za najsportaše – one koji će imati najveći broj dolazaka na kampove.

A1 KALENDAR KAMPOVA 2023 za medije

Tomica Jakopec, dipl. novinar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja