Međimurje Press
Policija

Info Policijske uprave međimurske za četvrtak, 15. lipnja 2023. godine

Provala u obiteljsku kuću u Hlapičini

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/Provala 2.JPG

Materijalnu štetu 52-godišnja vlasnica procijenila je na više stotina eura

Između 11. i 15. lipnja 2023. godine u Hlapičini, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 52-godišnjakinje, odakle je potom ukrao razni nakit.

Materijalnu štetu vlasnica je procijenila na više stotina eura. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Utvrđen uzrok požara bala sijena i slame u Podturnu

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/IMG_7710.JPG

Očevidom je utvrđeno da se kao uzrok požara isključuje prirodni i tehnički uzrok, dok se poduzeta ljudska radnja ne može isključiti

Jučer, 15. lipnja u Podturnu, na zgarištu požara koji se dogodi u srijedu, 14. lipnja oko 17:20 sati, obavljen je očevid. Uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara utvrđeno je da se kao uzrok požara isključuje prirodni i tehnički uzrok, dok se poduzeta ljudska radnja ne može isključiti.

Podsjećamo kako je u požaru izgorjelo 130 bala sijena i 30 bala slame, vlasništvo 56-godišnjaka. Požar su ugasili pripadnici lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava te JVP-a Čakovec. Prilikom požara nije prijetila opasnost od njegovog daljnjeg širenja s obzirom da u neposrednoj blizini nema građevinskih objekata, kao ni drugih zapaljivih površina. Materijalnu štetu vlasnik je procijenio na više tisuća eura.

Protiv nepoznatog počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari podnijet će se kaznena prijava  nadležnom državnom odvjetništvu.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

U požaru izgorjelo 160 bala sijena i slame

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja