Međimurje Press
Diskografija

Bezvremenska grupa TIME po treći put ima Vinil mjeseca

Titula najprodavanijeg albuma mjeseca ponovno je u rukama legendarne grupe Time. Originalna ploča nastala je prije 47 godina, a sudeći prema uspjehu reizdanja albuma Time, publika neće dopustiti da ovaj dragulj domaće rokenrol scene padne u zaborav.

Publika je primijetila ono što je nekadašnji frontmen grupe Dado Topić tvrdio. On je svojevremeno izjavio da oni nisu htjeli biti poput drugih, što se pokazalo i istinom jer kritičari vjeruju da su Timeovci stvorili progresivni rock zvuk čiji se utjecaj osjeća i danas, gotovo pola stoljeća kasnije.

Reizdanje ploče donosi Croatia Records, a na njemu se nalaze remasterirane pjesme s originalnih magnetofonskih vrpci i bogata oprema s fotografijama Marka Čolića, te biografijama benda i članova prve postave.

Na drugome mjestu liste domaćih vinila nalazi se album Pocket Palma (Vinyl), album prvijenac dvojca Pocket Palmaa treće je mjesto pripalo J.R. Augustu i njegovom albumu Dangerous Waters.

Stranu listu prodaje vinila na prvome je mjestu obilježila Dua Lipa s albumom Dua Lipa. Na broju 2 nalaze se Arctic Monkeys i album AM, dok ih na trećemu mjestu slijede Pink Floyd s albumom Dark side of the moon.

Više o najprodavanijim, novim i povratničkim izdanjima vinila pronađite na linkovima:

Top lista prodaje vinila_domaća_ožujak
Top lista prodaje vinila_strana_ožujak

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja