medjimurjepress@gmail.com

“Cijena prave ljubavi” zabavni je hit mjeseca!

Nova pjesma Antonije Šole i  Maria Rotha, pjevača grupe Vigor, pjesma je zabavnog karaktera koja se najviše puta puštala u radijskim eterima prethodnog mjeseca. Pjesma je izašla u sklopu diskografske kuće Croatia Records.

Riječ je o pjesmi “Cijena prave ljubavi” koju je publika dočekala otvorenih ruku jer iza teksta i glazbe stoji sama glumica, pjevačica i kantautorica Antonija Šola. Čini se da Antonija zna ukus svoje publike jer je pjesma na platformi YouTube u nešto manje od mjesec dana pregledana više od 500 tisuća puta!

Pjesma je izašla 10. veljače, tik prije proslave dana zaljubljenih, Valentinova, a sama je Antonija u intervjuu otkrila da je ‘”Cijena prave ljubavi” ljubavna priča koju je ona proživjela i koja joj je neprocjenjivo iskustvo jer, objašnjava, i kad donese bol ona vrijedi jer izađeš jači. To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi, nikada ne nestaje nego samo promijeni oblik.

Antonija je ovim povodom izjavila: “Od prvog dana sam vjerovala u pjesmu, Mario je moj savršen glazbeni partner koji je zajedno sa mnom prozivio istinsku emociju u ovom duetu a Mario i ja smo se imali prilike još bolje upoznali i sretni smo sto je i naša publika i glazbeni urednici  prepoznali nešto lijepo u ovoj našoj zajedničkoj priči zvanoj ‘Cijena prave ljubavi’. Naravno da su uz nas bili i tim ljudi koji su sudjelovali u cijelom procesu stvaranja pjesme, a to su glazbeni producenti Miljenko Pušić i Dragan Brnas, video produkcija Igor Vignjević, plesni par Helena Janjušević i Mario Jukić, PRu Vedrana Strukara i svima ostalima koji su uz nas, a posebno zahvaljujem mojoj izdavačkoj kući Croatia Records koja je uz mene proteklih 5 godina.” 

Raskošan video koji prati atmosferu pjesme snimljen je u prostorima Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu što doživljaju pjesme daje dodatnu dimenziju i slušatelja u potpunosti uranja u emotivnu ljubavnu priču, čemu svakako doprinosi i izvrsna plesačka izvedba mladog para kojeg čine Helena Janjušević i Mario Jukić.

Zanimljivo je spomenuti i da je ova poznata pjevačica autorica brojnih pjesama na domaćoj estradi, a može se istaknuti pjesma Više od riječi s kojom se Bojan Jambrošić natjecao na ovogodišnjoj Dori,

Prvi na listi zabavnih hitova emitiranih na radijskim postajama u veljači, ovaj je singl predstavljen ujedno i na DMC televiziji. Zabavni hit mjeseca veljače otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu, a reprize i liste Top 10 zabavnih hitova kroz cijeli mjesec. Uz Antoniju Šolu i Maria Rotha, na listi su se našli i Goran Karan, Domenica, Ljubavnici, Klapa Rišpet, Luka Basi i drugi.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj.

Poslušajte na  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*