medjimurjepress@gmail.com

Grupa Ljubavnici ima zabavni hit mjeseca

Grupa Ljubavnici početkom lipnja predstavila je pjesmu Ne zaboravi me koja je isti mjesec postala najemitiranija pjesma zabavnog karaktera na radijskim i televizijskim postajama!

Pjesma Ne zaboravi me, prava je ljetna pjesma, poletnog karaktera i pamtljive melodije, a s obzirom na to da su Ljubavnici veliki miljenici domaće publike, pjesma će se, osim u radijskim eterima, zasigurno naći i na playlistama brojnih fanova ove popularne grupe.

A što nikada neće zaboraviti, u nedavnom je intervjuu otkrio njihov pjevač, Mario Regelja: “Ne možemo zaboraviti lijepe stvari i uspomene. Pa evo, prvenstveno uspomene s naših nastupa, koncerata i sve to lijepo što nas veže za ovaj posao koji volimo najviše”.

Kako bi snimili videospot za navedenu pjesmu, članovi grupe uputili su se na otok Krk te morskim prizorima upotpunili ljetni doživljaj pjesme. Ne zaboravi me ujedno je i jedna od ovogodišnjih pjesama za CMC festival koji će se u rujnu održati u Vodicama, a Ljubavnici jedva čekaju kraj ljeta i priliku da razvesele publiku u Dalmaciji.

Tekst i glazbu hita Ne zaboravi me potpisuje pjevač Ljubavnika, Mario Regelja, a pjesmu izdaje Croatia Records.

Prvi na listi zabavnih hitova emitiranih na radijskim postajama u lipnju, ovaj je singl predstavljen ujedno i na DMC televiziji. Zabavni hit mjeseca lipnja otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu, a reprize i liste Top 10 zabavnih hitova kroz cijeli mjesec. Uz Ljubavnike, na listi su se našli i CecilijaAntonija Šola s Mariom Rothom, Jole, Klapa Rišpet te drugi.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj.

Za sve ljubitelje glazbe zabavnog karaktera, Hrvatska diskografska udruga pripremila je i playliste na kojima se nalaze sve najbolje pjesme ovog žanra, a možete ih poslušati na sljedećim poveznicama:

  

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*