medjimurjepress@gmail.com

HR Top 40: Damir Kedžo na prvom mjestu s „Divlji vjetre“

Damiru Kedži nisu strani uspjesi na listi HR Top 40. Pjesma Poljubi me sad je u prvom tjednu ove godine zauzela prvo mjesto, singl Vidi se izdaleka je svojim dolaskom u eter ostvario najviši ulaz i ubrzo zauzeo prvo mjesto. „Šlag na kraju“ stiže s prošlotjednim podacima – njegova nova pjesma Divlji vjetre ovog tjedna nosi titulu najvišeg ulaza i zauzima tron liste.

Na ovogodišnjoj Dori pjesma u izdanju Croatia Recordsa osvojila je srca publike te su Kedžu odlučili poslati na Eurosong. Zbog takvog uspjeha nije bilo sumnje da će pjesma zasjati i na listi HR Top 40. Podsjećamo da je početkom ove godine Kedžo osvojio prestižnu nagradu Top.HR Music Award za izvođača godine.

Kedžo je presretan s reakcijama na svoju pjesmu. Uspjesi s Divlji vjetre se samo nižu, od pobjede na Dori, trendinga na Youtube pa sve do prvog mjesta na HR Top 40. Povodom vijesti o poziciji na vrhu, Kedžo je ponosno izjavio:

Od prvog dana sam vjerovao beskrajno u ovu pjesmu. Pjesma mi je uvijek na prvom mjestu. Da se ljudi s njom spoje i da im nešto znači. Moram  reći da sam presretan reakcijama na pjesmu. Pogotovo recenzijama Eurovision blogova i činjenici da je pjesma u trendingu na YouTubeu otkad sam je otpjevao. Pjesmu je izabrala publika svojim glasovima i sad kad vidim da ju publika voli i sluša, presretan sam . Najljepše je kad pjesma nađe put do srca publike, jer to je jedini smisao bavljenja glazbom. Hvala dragi ljudi, na tome što ste birali, što volite i slušate Divlji vjetreSve ovo puno mi znači  i dodatni je vjetar u leđa u pripremama za nastup na Euroviziji.“, poručio je Damir Kedžo.
Drugo mjesto na listi zauzima grupa Vatra s pjesmom koja budi nostalgiju za djetinjstvom i nosi ime Sva naša ljeta. Pjesmu izdaje Dallas Records kao i pjesmu na trećem mjestu. Riječ je o baladi Ne daj na nas grupe Pavel i Tedija Spalata.Što se tiče regionalnim lista, Damir Kedžo s Divlji vjetre je najemitiraniji u tri regije; Dalmaciji, Istri i primorju te Slavoniji. Pjesma grupe Vatra Sva naša ljeta je i ovog tjedna najslušanija u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Zagorskoj regiji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Poslušajte na  

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*