Međimurje Press
Diskografija

Ljubavnici na trećem mjestu top liste prodaje albuma

Kod Ljubavnika ništa nije slučajno pa tako i njihov prvi studijski album kojim potvrđuju ovu uzrečicu i ulaze na visoko treće mjesto top liste prodaje albuma u fizičkom izdanju.

Mario Regelja, frontmen benda koji potpisuje većinu pjesama, još je jednom dokazao kako svojim umjetničkim izričajem i dalje oduševljava publiku. Uz njega na novom albumu u stvaranju pjesama Još sam tvoj i Bila si najbolje, surađivala je kantautorica i glazbenica Antonija Šola. Pjesmu Svi smo mi lole, koju su Ljubavnici predstavili s Beginima na prošlogodišnjem CMC festivalu, potpisuje Ivan Zak. Osim spomenutih pjesama, na albumu se nalaze i drugi hitovi poput Ništa nije slučajno, Oko zeleno, Sve mi uzmite, Srce otključano Reci što da ti dam, a suradnju s Lukom Basijem možemo čuti u pjesmi Moja.

Sretni smo što je publika prepoznala naše pjesme i što nas već godinama prati po brojnim koncertima. To se očito odrazilo i na naš prvi album koji je zapravo zbir svega onoga što smo radili proteklih godina. Prije nekoliko dana naš novi videospot ‘Ne zaboravi me’ prešao je milijun pregleda na YouTubeu, a sada nas je obradovala i vijest o trećem mjestu na listi prodaje albuma. Puno nam ovo znači, hvala svima na povjerenju. Vole vas Ljubavnici“, rekli su dečki iz benda.

Untitled design (27)Ljubavnici, Ništa nije slučajno, Croatia Records

Još jedan novi ulaz odnosi se na vječnog Olivera Dragojevića i njegov album Oliver Live Original Album Collection (3 live albuma), u izdanju Croatia Recordsa.

Sami vrh ljestvice i dalje je okrunjen world music divom Amirom Medunjanin i njenim “kafanskim” albumom For Him and Her. Drugo mjesto pripalo je rokerima iz Opće opasnosti s albumom Opća opasnost u Domu Sportova. Oba albuma izdaje Croatia Records.

Kada je riječ o poretku prodaje stranih albuma, na prvo je mjesto došao album S&M2, vječnih metalaca iz benda Metallica & San Francisco Symphony. Album izdaje Blackend Recordings. Drugo mjesto pripada albumu Folklore, pop ikone Taylor Swift, a na trećem se nalazi džezerski album koji do sad nije bio na listi, All RiseGregoryja Portera. Oba albuma na domaće tržište donosi Universal Music Hrvatska.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_37.tjedan
Top lista prodaje_strana_37.tjedan

Fotografije:
Croatia Records

HDU

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja