medjimurjepress@gmail.com

Sve ono najbolje iz 2019. godine

Siječanj je već tradicionalno mjesec u kojem se osvrćemo na prošlu godinu i donosimo odluke kako bismo sljedeću godinu učinili što boljom i uspješnijom. U tom duhu, ne iznenađuje podatak da se kompilacija Croatie Recordsa The Best of 2019 pozicionirala na visoko četvrto mjesto top ljestvice prodaje domaćih izdanja.

Ova kompilacija od dva CD-a donosi čak 42 najbolje pjesme iz 2019., a među njima mogu se poslušati hitovi poput Dunavom Željka Bebeka, Čovjek bez adrese Danijele Martinović, Karta do prošlosti Opće opasnosti, U zagrljaju spašeni u izvedbi Nele i Marka Kutlića, kao i Frankina pjesma Ljubav, ništa više i još mnoge, mnoge druge.

A ako Vas zanima koje su bile najizvođenije pjesme 2019., najprodavaniji albumi i najstreamaniji izvođači, preostaje Vam samo jedno: pratite dodjelu Top.HR Music Awards Hrvatske diskografske udruge i RTL Televizije koja će se održati 6.2. u Hotelu Esplanade u Zagrebu i saznajte tko su bili najbolji glazbenici protekle godine.

Prvo mjesto tjedne top ljestvice prodaje i dalje drži Mia Dimšić i njen Sretan put, na drugom je mjestu Domenicin Ćiribu ćiriba, Dangerous Waters J.R. Augusta vratio se među top tri albuma tjedna. Sva tri albuma potpisuje Croatia Records.

Album Thanks for the dance Leonarda Cohena zadržao se na prvom mjestu top ljestvice prodaje stranih izdanja. Album na naše tržište donosi diskografska kuća Menart. Na drugom je mjestu  Ghosteen Nicka Cavea & The Bad Seeds, a Harry Styles i njegov odličan Fine Line dospio je na treće mjesto.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_2.tjedan
Top lista prodaje_strana_2.tjedan

HDU
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Leave a Reply

*